top of page
Image de Nick Fewings

Matni shendetin e lidhjes suaj!

emojis.png

KËNAQUNI, MARREDHENIA JUAJ ESHTE E SHENDETSHME KUR PARTNERI JUAJ...

 • respekton vendimet, deshirat dhe shijet tuaja

 • pranon shoqerine dhe familjen tuaj

 • ka besim te ty

 • eshte i lumtur kur ti ndihesh e plotesuar

 • sigurohet qe te bini dakord se cfare beni bashke

Ju respektoni njeri tjetrin. Edhe nese nuk bini dakord, nuk trembesh.

emojis2.png

BEHU VIGJILENT, THUAJ NDAL, ESHTE DHUNE KUR PARTNERI JUAJ...

 • te injoron ne ditet kur eshte i/e zemeruar

 • ju shantazhon nese refuzon te beni dicka

 • tallet me opinionet dhe planet tuaja

 • tallet dhe ju poshteron ne publik

 • eshte xheloz dhe posesiv

 • ju genjen dhe manipulon gjithe kohes

 • ju kontrollon daljet, rrobat dhe tualetin tuaj

 • ju kontrollon mesazhet, emailet dhe aplikacionet e tjera ne telefon

 • insiston ti dergoni atij/asaj foto intime

 • ju izolon nga shoqeria dhe familja

Kjo qe po ndodh nuk eshte normale. Nuk eshte faji juaj dhe nuk keni pse te duroni, apo te pranoni situaten.

emojis3.png

MBRONI VETEN DHE KERKONI NDIHME, JENI NE RREZIK KUR PARTNERI JUAJ...

 • ju quan budalla kur ai/ajo ju qorton

 • çmendet kur atij/asaj nuk i pelqen dicka

 • kercenon te beje vetevrasje “per shkakun tuaj”

 • ju detyron te shikoni material pornografik

 • ju kercenon se do te publikoje fotot tuaja intime

 • ju prek ne pjeset intime pa pelqimin tuaj

 • ju shtyn, ju terheq, ju qellon me shuplake, ju godet

 • ju detyron te keni marredhenie seksuale

 • ju kercenon me mjete te ftohta ose me vrasje

Kujdes, ju jeni pa dyshim viktime e dhunes. Mos qendroni vetem, situata mund te ndryshoje.

bottom of page